رسانه عبری: قیمت خانه در اروپا با مهاجرت صهیونیست‌ها پس از جنگ غزه بالا رفت

رسانه عبری: قیمت خانه در اروپا با مهاجرت صهیونیست‌ها پس از جنگ غزه بالا رفت
رسانه‌های عبری از مهاجرت بیش از یک میلیون شهرک‌نشین صهیونیست از سرزمین‌های اشغالی طی ۱۰ ماه گذشته خبر دادند.
کد خبر : ۱۶۵۹۷۷

به گزارش ایبنا؛ پس از گذشت بیش از ده ماه و دو هفته از عملیات مبارک طوفان الاقصی، امروز بهترین کاری که می‌توان انجام داد این است که برخی از نتایج هولناک این عملیات برای اشغالگران صهیونیست را بازگو کنیم تا پرده توهمات بر روی واقعیت رژیمی سست‌تر از خانه عنکبوت را کنار بزند. «اسرائیل پروژه دیرینه غربی‌ها برای ایجاد یک پایگاه دائمی در سرزمین‌های عربی بوده که ستون آن بیت المقدس است. ایجاد جرثومه اسرائیل در منطقه فصلی از فصول جنگ‌های استعماری اروپاست حتی اگر نام و اهداف اعلامی آن تغییر کرده باشد»، این بخشی از سخنان مرحوم قاسم عبده قاسم مورخ و مترجم مصری است که وبگاه خبری العهد لبنان از وی نقل کرده است. العهد در یادداشتی با عنوان «مهاجرت یک میلیون شهرک نشین قیمت املاک در اروپا را بالا برده» آورده است: عملیات طوفان الاقصی افزون بر اینکه امید صهیونیست‌ها درباره سرزمین موعود را بر باد داد به آن‌ها یادآور شد که ملیت دیگرشان و وطنی که از آنجا آمده‌اند آماده است تا به آن‌ها پناه بدهد. در این یادداشت آمده: رژیمی که بر مبنای تشویق شهروندان دیگر کشور‌ها برای مهاجرت دائم به آن شکل گرفته، از مدت‌ها پیش از سوی جبهه مقاومت در برابر تهدید‌های وجودی قرار دارد که فرصت‌ها یا دروغ‌ها درباره «پناهگاه امن» در اسرائیل را تضعیف کرده است؛ در واقع عملیات طوفان الاقصی آمد تا با خون شهدای آن، عمر رژیم اشغالگر را کوتاه‌تر کند.


أحمد فؤاد نویسنده یادداشت افزود: برای شناخت سنگ بنای نقشه‌های دشمن، باید به سخنان دیوید بن گوریون بنیانگذار رژیم صهیونیستی برگردیم که قبل از مرگش به پیروانش درباره «ادامه مهاجرت گسترده یهودیان» توصیه کرد و مهاجرت به اسرائیل در مقیاس وسیع را مهمترین و مؤثرترین ضامن برای بقای این رژیم خواند. این سخنان نشان می‌دهد بن گوریون به حقیقت واقعی رژیم صهیونیستی پی برده است. اسرائیل کشوری بر پایه یک نظام ارزشی و سابقه و تاریخی مثبت نیست که ساکنان آن از گرایش واحد و مشترکی برخوردار باشند بلکه رژیم مبتنی بر زور سلاح‌های مرگبار است و رژیمی است که موجودیت آن در معرض تهدید است بنابراین، نرخ رشد افزایش تعداد شهرک نشینان آن، به دلیل تنش‌های رو به گسترش در سرزمین‌های اشغالی، ضعیف خواهد ماند در حالی که مهاجرت دائمی خون جدیدی است که دائماً باید به بدنه این جرثومه صهیونیست تزریق شود.


با هم اسرائیل را ترک می‌کنیم/رشد مهاجرت معکوس


تعداد افراد ثبت شده به عنوان جمعیت ساکن رژیم صهیونیستی حدود ۹.۵ میلیون نفر است که شامل ۷.۵ میلیون شهرک نشین (شامل صد‌ها هزار نفر از اتحاد جماهیر شوروی سابق) و دو میلیون عرب ساکن سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ و بخش شرقی قدس اشغالی است، در حالی که برخی تحلیلگران امور صهیونیستی همچنین ادعا می‌کنند که تعداد شهرک نشینان صهیونیستی در این رژیم از ۷ میلیون نفر تجاوز نمی‌کند. پس از عملیات بزرگ ۷ اکتبر همه گزارش‌ها و حتی تصاویر ازدحام مسافران در فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی حاکی از آن بود که این رژیم افزون بر ضربه مهلکی که در همان روز عملیات ۷ اکتبر متحمل شد، مهاجرت معکوس را آغاز کرده است. عملیات طوفان الاقصی، همه پل‌های اعتماد بین شهرک‌نشینان صهیونیست و رژیم صهیونیستی که خود را شکست ناپذیر می‌پنداشت، ویران کرد و این اتفاق، یکی از پیروزی‌های استراتژیک نبرد طوفان الاقصی بوده است.


تخلیه صهیونیست‌ها از حیفا تا ایلات


در همین حال شعله ور شدن همزمان آتش جنگ در چند جبهه یعنی غزه، جنوب لبنان، یمن و عراق موجب تخلیه گسترده شهرک‌نشینان صهیونیست از مناطق سکونتشان شد یعنی از منطقه غلاف غزه (منطقه همجوار نوار غزه تا جنوب اسرائیل در بندر ام الرشراش (ایلات) و تا شمال اسرائیل نزدیک مرز با لبنان آواره شدند در خصوص منطقه شمال تنها منطقه درگیری رژیم صهیونیستی با حزب الله لبنان که به یک کمربند امنیتی تبدل شده خالی نشده است بلکه در شهر‌های دیگری نظیر حیفا هم ساکنان آن احساس امنیت نمی‌کنند. بر این اساس واقعیت جدیدی در سرزمین‌های اشغالی شکل گرفت، این واقعیت که هر کسی راه فراری از اسرائیل دارد، دلیل ماندن برایش نمانده است؛ سازمان جمعیت و مهاجرت رژیم صهیونیستی اعلام کرده است: «از آغاز جنگ غزه تا پایان نوامبر (آبان ماه) با گذشت قریب به دو ماه از جنگ، حدود ۳۷۰ هزار اسرائیلی به خارج از کشور رفتند، علاوه بر اینکه ۶۰۰ هزار نفر برای گذراندن تعطیلات رفتند و هنوز برنگشته اند». بنابراین، تعداد کل مهاجران فراری از رژیم موقت به حدود ۹۷۰ هزار نفر رسیده بود.


خروج روزانه ۱۲۰ پرواز از بن گوریون


تازه‌ترین گزارش‌های خبری در رسانه‌های دشمن (یدیعوت آحارونوت) با تایید آمار قبلی، حاکی است که بیش از ۵۵۰ هزار شهرک‌نشین در ۶ ماهه اول عملیات طوفان الاقصی، سرزمین‌های اشغالی را ترک کردند که این آمار با داده‌های به بیرون درز کرده از سازمان جمعیت و مهاجرت این رژیم مطابقت دارد که گفته طی ۱۰ ماه خیر قریب به یک میلیون شهرک نشین اسرائیل را ترک کرده است، در حالی که در این مدت رژیم صهیونیستی تنها توانسته حدود دو هزار و ۵۰۰ مهاجر را برای سکونت در اسرائیل جذب کند. یدیعوت آحارونوت اشاره‌ای به افرادی که قبل از عملیات طوفان الاقصی اسرائیل را ترک کرده و تصمیم به بازگشت به آنجا ندارند، نکرده، اما تاکید کرده که طوفان الاقصی و شکاف سیاسی و حکومتی و شکست ارتش اسرائیل در جنگ در همه جبهه‌ها در ایجاد جنبش‌هایی با شعار «با هم ترک می‌کنیم» سهیم بوده که نشان از ناامیدی کامل و همه جانبه شهرک نشینان از ادامه زندگی در سرزمین‌های اشغالی است. در مورد داده‌های مستقل موجود، طبق گزارش وب‌سایت «فلایت رادار ۲۴»، تعداد پرواز‌های خروجی از «فرودگاه بن گوریون» حدود ۱۲۰ پرواز در روز برآورد شده است که بزرگترین نرخ ثبت شده در این فرودگاه است و شامل میانگین ۲۴ هزار مسافر در روز است و فرودگاه‌های «ایلات» و «حیفا» نیز شاهد نرخ بالای مسافران خروجی از اسرائیل است علاوه بر کسانی که با سفر‌های دریایی و از طریق کشتی اسرائیل را ترک کردند که رقم مهاجران از سرزمین‌های اشغالی را به سطوحی بی‌سابقه رسانده و توسط رسانه‌های عبری منعکس شده است.


۱۴ درصد جمعیت اسرائیل مهاجرت کردند


وبگاه عبری «اسرائیل زمان» در گزارشی درباره مهاجرت معکوس در اسرائیل اشاره کرد که دفاتر املاک روزانه از هر ۱۰ درخواست برای استعلام خرید ملک، ۴ درخواست درباره خرید ملک در کشور‌های اروپایی و در راس آن یونان، پرتغال و قبرس دریافت می‌کنند. این رسانه ادامه داد: به ویژه در یونان، شرکت‌های املاک و مستغلات افزایش شدید قیمت فروش و اجاره املاک را اعلام کردند، به طوری که برخی از شرکت‌ها در نتیجه اختلاف زیاد بین تقاضای بالا و عرضه ثابت تخمین زدند که قیمت واحد‌های مسکونی در یونان به دلیل مهاجرت شدید صهیونیست‌ها به آنجا سه تا چهار برابرشده است. العهد در پایان آورده است: در نهایت این رژیم در جنگی موجودیتی به سر می‌برد و کتمان و دروغگویی و سرپوش گذاشتن بر ضرر‌ها را بیش از هر چیز اولویت می‌داند؛ از همین رو نه امروز و نه فردا آماری درباره کسانی نمی‌دهد که از سرزمین‌های اشغالی گریخته‌اند و ترجیح داده‌اند به کشور‌های اصلی که از آن‌جا آمده‌اند، برگردند؛ اما این تعداد از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی دستکم یک میلیون نفر بوده‌اند که حدود ۱۴ درصد از جمعیت این رژیم را تشکیل می‌دهد که عددی شگفت انگیز است. این تنها در شرایطی است که اسرائیل در جنگی محدود به سر می‌برد و هنوز وارد جنگ گسترده‌ای با جبهه مقاومت نشده است که اگر آن واقعه بزرگ رخ دهد چه خواهد شد؟.

 

منبع: فارس

ارسال‌ نظر
ویدئو ویژه
بیشتر